Välkomen som ny kund.

                                                                                                                                                                                                                                      Att våra produkter säljs till konsumenter genom lämpliga och engagerade återförsäljare eller matställen på ett professionellt sätt är en grundläggande kriterier när vi beviljar nya kunder. Vi tror att öppenhet och rak kommunikation är en nyckel till långsiktigt samarbete mellan oss och våra kunder. Därför ber vi Dig att ta del av våra försäljningsvillkor och studera dem noggrann så länge Du önskar att vara vår kund. 

Vi är väl trygga för att anta att Du, oavsett storlek på Din verksamhet och Dina kundgrupper, kommer att hitta produkter inom vårt sortiment som tillfredsställer Dina behov. Din genomgång av vår produkt galleri kommer säkert bekräfta vårt antagande.

För att tillfredsställa våra kunder väljs våra kött- och råvaruleverantörer med ytterst noggrannhet samtidigt som våra produkter tillverkas med unik omsorg och hög standard.

Olika steg för att bli kund hos oss

 

1. Din kundansökan lämnas in

2. Din kundansökan hanteras och granskas av vår försäljningsavdelning

3. Eventuella kompletterande uppgifter samlas in

4. En av våra säljrepresentanter kontaktar Dig för en utförlig presentation av oss våra produkter och försäljningsvillkor. Detta kan ske per telefon, ett möte eller platsbesök.

5. Vårt slutgiltiga besked lämnas till Dig rörande Din ansökan