Fabriken i Stockaryd


Med en enastående industriell kvalitet och kapacitet på tillverkningsmaskiner och engagerad personal som samlar en gedigen erfarenhet från matindustrin, är vår produktionsanläggning i Stockaryd hjärtat i vår produktionskedja. Anläggningen i Stockaryd ger oss utrymme och resurser för att kunna tillverka ett hundratal olika sorters högkvalitativa matprodukter baserat på halalkött i form av lamm, kalv, nöt och fågel.

 

Anläggningen behandlar råmaterial, förpackning samt distribution av produkterna. Våra tre helt automatiserade produktionslinjer tillverkar dagligen produkter i olika kategorier; delfärdigmat, helfärdig mat, friterade samt grillade produkter. Vårt kvalitetsteam bevakar ständigt produktionen i alla led. Utöver vårt utmärkta sortiment jobbar vårt utvecklingsteam ständigt för att ta fram nya produkter eller matkoncept efter beställning eller marknadens behov och intresse.

 


 

 

 

Kort Fakta

Etablering år; juni 2009

Yta; 6000 kvm

Antal medarbetare; 14

Produktionskapacitet; 20 ton per dag

Lagerkapacitet (- 18 C); 1000 m3

Lagerkapacitet (+4 C); 500 m3

Verksamhetbeskrivning; Produktion av del och halvfärdig, platstillverkad och platsnedfyst vardagsmat.

Produktionschef; Anders Svensson, tel. 076 1896 195, anders@qibblahalal.se