Kyckling
  1. Styckningsschema för kyckling
  2. 408 Kyckling Bröstfilé
    <p>Kyckling Bröstfile, väldigt uppskattad styckningsdetalj av kyckling. Utan skinn innehåller den väldigt lite fett, stek den som helbit eller</p>
<p>i ugnen. Klicka på produkten för mer information.</p>

    Kyckling Bröstfile, väldigt uppskattad styckningsdetalj av kyckling. Utan skinn innehåller den väldigt lite fett, stek den som helbit eller

    i ugnen. Klicka på produkten för mer information.

  3. 413 Kyckling Vingar
    <p>Kyckling vingar, en liten bit av kyckling älskad av alla, gör egen marinad och stek eller grilla dem.</p>
<p> </p>

    Kyckling vingar, en liten bit av kyckling älskad av alla, gör egen marinad och stek eller grilla dem.

     

  4. 412 Kycklingben
    <p>Kyckling ben, eller drumsticks, utan lår, en underbar och mångsidig produkt. Grilla, stek, lägg i en gryta...</p>

    Kyckling ben, eller drumsticks, utan lår, en underbar och mångsidig produkt. Grilla, stek, lägg i en gryta...

  5. 415 Kyckling Klubba Fryst 2500g
    <p>Kyckling klubba är kyckling ben ihop med låret, väldigt uppskattad, marinera och lägg i ungen eller grilla.</p>

    Kyckling klubba är kyckling ben ihop med låret, väldigt uppskattad, marinera och lägg i ungen eller grilla.

Instruktion

Peka på artikel nummer för att ta reda på mer om den specifika styckningsdetalj, eller skrolla ner för att se hela utbuddet på kycklingkött.

Peka på artikel nummer för att ta reda på mer om den specifika styckningsdetalj, eller skrolla ner för att se hela utbuddet på kycklingkött.

 

Kycklingkött är kött från kyckling, det vill säga unga höns. Kycklingkött innehåller mycket proteiner, vitaminer och mineraler. Skinnet innehåller dessutom mycket fett. Kycklingens styckning detaljer består framför allt av bröst, vinge, lår och ben. Kycklinglever och innälvor brukar också användas till mat.


Det är viktigt att kycklingen tillagas väl. De vanligaste metoderna är att de kokas, steks eller grillas. Den bör ätas genomstekt för att inte riskera spridning av bakterien campylobakterier och salmonella som kan orsaka mag- eller tarmsymptom. Majskyckling är kyckling som har fötts upp på majs istället för enbart kraftfoder vilket annars är det vanliga. De växer långsammare och blir större än vanliga kycklingar, och köttet blir gulare i tillagat skick.